Over ons

Van Veersen Sponsorstrategie werd in 2021 opgericht door Lotje van Veersen. In maart 2024 sloot Hilde Werner zich hierbij aan, waarmee niet alleen onze expertise werd uitgebreid, maar ook onze capaciteit. 


Samen zetten we ons in om wervingsactiviteiten verder te professionaliseren en groei te realiseren. We doen dit op een manier die duurzaam, haalbaar en overzichtelijk is. 

Wie zijn we? 

Lotje van Veersen

Sinds 2010 werk ik als fondsenwerver voor verschillende culturele instellingen (voor o.m. Van Gogh Museum, NEMO Science Museum,  Concertgebouworkest) en voel ik mij als een vis in het water in dit vak. Ik houd van de creatieve oplossingen, de logica en de veelzijdigheid ervan. 

Ik ervaar het als een enorme luxe dat ik dit werk kan doen. Dankzij onze fantastische  opdrachtgevers, kom ik in aanraking met zoveel moois, dat went gelukkig nooit. 


Hilde Werner

Met vijftien jaar ervaring in de culturele sector zet ik me sinds maart 2024 samen met Lotje in voor verschillende culturele instellingen. Ik heb ervaring opgedaan bij onder meer Teylers Museum, Dutch National Portrait Gallery en Stadsschouwburg Utrecht. Mijn expertise omvat relatiebeheer en vrienden- en fondsenwerving. 

Als je eenmaal werkt voor cultuur dan wil je nooit meer iets anders. Er wordt zoveel moois gemaakt, er zijn zoveel verhalen, en ik werk er heel graag aan mee om dit zichtbaar te maken voor het publiek.

Advies fondsenwerving en sponsoring