Reviews

 Foam

"Foam heeft Lotje ingehuurd toen ons hoofd development een aantal maanden afwezig was. Vanaf dag één voelde het heel vertrouwd om met Lotje te werken. Ze neemt veel kennis mee en is vooral ook een heel prettig mens. Alle collega’s, inclusief ikzelf, waren vol lof. Ik kan haar zonder terughoudendheid aan iedereen aanbevelen die versterking zoekt op het gebied van sponsorwerving en sponsorstrategie."


Karin van Gilst,

directeur Foam

 

 

Stedelijk Museum Amsterdam, Foto: John Lewis Marshall

 Stedelijk Museum Amsterdam

 "Lotje heeft mij geholpen bij het schrijven van een projectaanvraag waar vijf partners bij betrokken waren. Met zoveel partners zijn er natuurlijk evenzoveel meningen, stijlen en agenda’s te coördineren. Lotje hield altijd het hoofd koel en onze prioriteiten scherp. Dankzij haar hulp zijn we erin geslaagd met een korte deadline tot een zeer overtuigend voorstel te komen waar alle partners enthousiast over zijn."


Emma Harjadi Herman, 

 manager educatie en inclusie

 NEMO Science Museum

"Naast het feit dat ze een fijn persoon is waar ik op kon bouwen heeft ze veel ervaring in het opzetten en runnen van partnerships. Ze kent die wereld en bijbehorende dynamiek goed. 
Haar kracht is dat ze dingen niet moeilijker maakt dan ze zijn en vakkundig een rode draad in een ingewikkelde kluwen kan vinden om een partnerschap op te bouwen. 
Zeker net zo belangrijk is haar vlotte pen waardoor haar stukken lekker weglezen."


Marie-Julie Alberda,

hoofd development

 

Van Gogh Museum 

"Lotje is nauwkeurig en creatief, met een scherp oog voor overzicht. Ze beheert met een natuurlijk gemak uiteenlopende belangen en beschikt over de verbindende kwaliteiten om diverse en complexe samenwerkingen en projecten zo te ontwikkelen en vorm te geven dat er meer impact en waarde kan ontstaan. Daarbij niet te vergeten haar uitstekende communicatie skills en last but not least haar fantastische en zeer aanstekelijke gevoel voor humor."


Marije van der Pas,

private fundraising

 

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel

"Door haar ruime praktijkervaring in de culturele sector, haar heldere manier van communiceren en een kwinkslag op de juiste momenten draagt Lotje zorg voor leerzame en prikkelende trainingen. Ze voelt goed aan waar kennisbehoefte zit, schakelt makkelijk tussen theorie en praktijk en houdt oog voor de verschillende niveaus van de deelnemers. Aanrader voor iedereen die zich op fondsen– en sponsorgebied verder wil ontwikkelen!" 


Isabelle Hegeman,

manager marketing & sales

 

Contact


[email protected]
06 - 1126 8059

KvK 81480695
BTW NL003568793B61
Hilversum 

Veld met Irissen, Vincent van Gogh, Van Gogh Museum
Concertgebouworkest
Marie Zeegers Dochter van de fotograaf - Jan Zeegers (1912)
Pamela as Pamela, Sara Cwynar (2023)
Galata Docks, Istanbul, 1962, Ara Güler